Kjøpsvilkår

Kjøpsvilkår og leveringsbetingelser

Ved bestilling av varer i fra Canes AS sin nettside er det viktig at all leverings informasjon blir korrekt utfylt for å unngå feil leveringer. Det er viktig å fylle inn riktig mobil nummer på deres kontaktperson på det aktuelle leveringssted, slik at våres transportør har mulighet til å få tak i noen på «Byggeplassen» vedrørende levering. Ekstra kjørekostnad vil bli belastet dersom vi ikke får levert varene.

Normalt vil en ordre med levering på Østlandet, bestilt før kl 1500 på en ukedag, bli levert neste virkedag.  Ved forsendelser til andre deler av landet kan en regne med levering 2-3 virkedager etter bestilling. Frakt kostnaden vil være avhengig av fraktmåte og størrelse/ vekt på forsendelsen.

Vi bruker også en del av emballasjen som produktene kommer i fra våre leverandører. Dette er for å kunne minimere bruken av innpakning, og heller gjenbruke emballasjen produktene blir levert i. Dette gjør at tekst på esker nødvendigvis ikke stemmer overens med innholdet.  Innholdet er selvsagt i henhold til din bestilling. Vi håper at du har forståelse for at vi ønsker å gjøre det vi kan for å bli enda mer miljøvennlige.

 Våre salgs- og leveringsbetingelser følger Felles salgs- og leveringsbetingelser for VA/VVS og kuldebransjen.