Markedets mest lavtbyggende løsning for vannbåren gulvvarme

Markedets mest lavtbyggende løsning for vannbåren gulvvarme


Canes starter i disse dager opp med levering av en ny type lavtbyggende løsning for vannbåren gulvvarme. Canes Lav Klett er en systemløsning tilpasset prosjekter med lav byggehøyde. Systemet består av en 2mm klar-til-bruk fibermatte med lim påført baksiden, noe som sørger for enkel montering på jevne overflater. Produktet er unikt i markedet og gir store tidsbesparelser for installatøren. 

Lav Klett møter et behov i markedet innen prosjekter med lite eller ingen mulighet for byggehøyde. Allerede to uker etter at Canes rullet ut det nye produktet, har mange gamle og nye kunder lagt inn bestilling og det er levert ut til en rekke prosjekter rundt om i landet. Produktet er allerede beskrevet som standardløsning hos flere entreprenører.  - Dette produktet er en problemløser som er unik på markedet. Den store forskjellen til andre løsninger er at det tar mindre av byggehøyden og er svært lett å legge. Det gir stor fleksibilitet når det kommer til ulike prosjekter der det er behov for en løsning som krever lavere bygghøyde enn 12mm. Duken i systemet bygger kun to millimeter i høyden og kan enkelt legges inn i alle typer bygg og konstruksjoner, sier salgsansvarlig for produktet hos Canes, Sondre Try Aagesen.

Total byggehøyde fra 30mm

Duken i systemløsningen rulles direkte ut på alle typer underlag; gamle og nye gulv hvor det er behov for lavtbyggende varmegulv. Noen aktuelle bruksområder kan for eksempel være leilighetsbygg, kontorbygg, rekkehus, skolebygg med gymsaler, og produktet passer like godt i rehabiliteringsprosjekter, som i nybygg. 

Det egner seg også godt til alle typer underlag, som tregulv, betonggulv, lineums- og plastgulv, Isopor EPS og alle eksisterende gulv ved rehabilitering. Systemrørene, som er utstyrt med kraftige borrelåser, festes enkelt til duken og avrettingsmasse legges tilslutt. Total byggehøyde kan ved ideelle forhold utgjøre så lite som 30mm.

Produktet krever ingen store konstruksjonsmessige inngrep, som for eksempel å heise opp dører, terskler og gulvlister og kan enkelt legges av én mann.
- Vi ser at det er et behov i markedet for en lavtbyggende varmegulvløsning som tar svært lite av takhøyden Med dette produktet får du enkelt og effektivt vannbåren gulvvarme til alle typer underlag, sier Try Aagesen.

Dokumentasjon

Datablad Canes Lav Klett (pdf.)

Om Canes

Canes AS er en helnorsk leverandør med bunnsolid økonomi, som leverer løsninger innen VVS og komfortgulv. Med 20 års erfaring og et komplett sortiment tilbyr vi lett tilgjengelig kvalitet, som alltid er på lager. Vi håndterer alt fra prosjektering og skreddersøm til ferdig produkt. Vår visjon er å være rørleggerens og entreprenørens beste samarbeidspartner og problemløser.