Det smarte gulvvarmevalget

Det smarte gulvvarmevalget


Å velge vannbåren gulvvarme fremfor elektrisk gir flere fordeler i seg selv. Velger du i tillegg Canes´ løsning, er det ytterligere gevinster å høste for deg som rørlegger eller entreprenør.

Ved å velge vannbåren gulvvarme fremfor elektrisk kabeloppvarming oppnår du flere fordeler. Vannbåren varme gir større valgfrihet på sikt, da løsningen åpner for muligheten til å velge andre varmekilder ved en senere anledning.
- I forskriftene står det at dersom man installerer vannbåren varme, kan man velge bort pipe og ildsted. Du får da dekket inn hele investeringen i oppvarmingsløsningen, sier teknisk selger Simen Andresen hos Canes.
Vannbåren varme er også et godt valg for sluttbrukeren, da løsningen er kjent for å gi uovertruffen komfort i alle typer boliger.
- Komforten ved vannbåren varme er ett av de viktigste argumentene. Du får en lun, god og stabil varme over hele gulvet. I tillegg kan du møblere akkurat slik du ønsker uten å ta hensyn til peis, panelovner eller radiatorer, sier Andresen.

Leveres ferdig montert

Canes Gulvvarmesentral er en kompakt og prisgunstig løsning for vannbåren gulvvarme for alle typer boliger samt leilighetsbygg opp til hele 1000 kvm, hvor det ikke er krav om andre typer oppvarming. Sentralen leveres komplett og ferdig montert i et skap som inneholder el-kjele, rørfordeler, romstyring og alt som trengs til et fullverdig varmeanlegg. Den leveres som standard med en effekt på 6 eller 8 kW (kan også leveres som 4 og 12 kW), og det velges uttak på 2 – 8 kurser. Som opsjon leveres det sekundærfordeler som enkelt tilkobles for ytterlige kurser.
- Som rørlegger eller entreprenør kan du nyte godt av rask og enkel installasjon, da løsningen kommer ferdig montert. Arbeidet er dermed fort unnagjort når det eneste som kreves er å koble til rør, fylle opp systemet og koble til strømmen, sier Andresen.

Fleksibelt produkt med rask montering

Det finnes en rekke produkter for vannbåren gulvvarme i markedet. I utviklingen av sin gulvvarmesentral, har Canes hatt fokus på å skape en mest mulig fleksibel og plasseringsvennlig løsning. Gulvvarmesentralen kan dermed plasseres hvor som helst i boligen. 
- Plug-n’-play-løsningen er en særlig fleksibel løsning for rørleggeren, da den er bygget opp i en elektrisk del og en vanndel, har enkel tilgang til rørfordeler og ikke minst kort monteringstid, sier Andresen.
Med display i skapdøren får du full oversikt. I tillegg kan du i prinsippet låse den øvre delen av skapet for å hindre uvedkommende i å ta seg inn. En annen praktisk fordel er at display og styringsplanel er plassert godt synlig i skapdøren, slik at du har tilgang til både temperaturregulering, driftstrykk og eventuelle feilmeldinger, uten å måtte gå inn i skapet, forteller Andresen.
Det kan også være verdt å merke seg at det gulvvarmen enkelt kan styres via app, dersom smarthome velges som tilleggsløsning til produktet. 

 

Dokumentasjon:

Datablad Gulvvarmesentral (pdf)

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Om Canes

Canes AS er en helnorsk leverandør med bunnsolid økonomi, som leverer løsninger innen VVS og komfortgulv. Med 20 års erfaring og et komplett sortiment tilbyr vi lett tilgjengelig kvalitet, som alltid er på lager. Vi håndterer alt fra prosjektering og skreddersøm til ferdig produkt. Vår visjon er å være rørleggerens og entreprenørens beste samarbeidspartner og problemløser.