Canes AS kjøper ledende radiatorleverandør

Canes AS kjøper ledende radiatorleverandør


Lier, 20. mars: Canes AS styrker sin posisjon som leverandør av radiatorer gjennom oppkjøpet av Encon AS i Mars 2020. Encon AS er en etablert aktør i markedet og en kjent leverandør av radiatorer og tilhørende produkter.

– Produktsortimentet til Encon passer godt inn i vår eksisterende produktportefølje. Oppkjøpet gjør oss til en solid leverandør innen radiatorer. Vi ser frem til å øke omsetningen av produkter fra Encon i tiden som kommer, sier Erik Try, daglig leder i Canes AS.

Egen avdeling på Romerike

De ansatte i Encon AS, samt produktlageret, blir etablert som en avdeling av Canes AS på Romerike. Ved den nye avdelingen vil de ansatte fortsette å jobbe fokusert med de produktene de har lang erfaring med. Avdeling Romerike vil på sikt styrke arbeidsstaben og kundene vil merke en høyere aktivitet rundt omkring i landet.

Kvalitetsproduktene Encon AS er kjent for vil fremdeles bære det samme merkenavnet. Produktene til Encon AS, samt kontaktinformasjon til ansatte, vil integreres i nettsiden til Canes AS på canes.no. Tjenestenivået Encon AS kan tilby kundene vil bli større når de ansatte blir en del av et større team i Canes AS.

– Vi gleder oss til å bli en del av Team Canes og den produktkunnskapen de besitter. Det engasjementet de ansatte i Canes viser for kundene og produktene, er en skikkelig energisprøyte, sier Erik Dahl Jensen, daglig leder i Encon AS.

 Om Encon AS

Encon AS ble etablert i 1994 som en leverandør av ventilasjonsutstyr. Deretter gikk de over til produkter innen vannbåren varme, med takvarmepaneler som første produkt i 1996, etterfulgt av varmluftsporter. 1998 kom radiatorer og konvektorer inn i sortimentet. Siden den gang har Encon AS i hovedsak fokusert på dagens produktområder, som består av radiatorer, konvektorer, varmluftsvifter (aerotempere), luftporter og takvarmepaneler.

Encon AS har høy kompetanse på egne produkter og lang erfaring med å beregne og kalkulere prosjekter med stor nøyaktighet. Dette gjør det trygt for kundene å ta med kalkuleringen videre i sine pristilbud.

Om Canes AS

Canes AS er en helnorsk leverandør med bunnsolid økonomi, som leverer løsninger innen VVS og komfortgulv. Med 20 års erfaring og et komplett sortiment tilbyr vi lett tilgjengelig kvalitet, som alltid er på lager. Vi håndterer alt fra prosjektering og skreddersøm til ferdig produkt. Vår visjon er å være rørleggerens og entreprenørens beste samarbeidspartner og problemløser.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Erik Try, Daglig leder Canes AS

erik@canes.no
Tlf. 91 33 22 50

Erik Dahl Jensen, Daglig leder Encon AS

edj@canes.no
Tlf. 93 21 81 89