Enklere hverdag for rørleggeren

Enklere hverdag for rørleggeren


Canes´nye prefabrikerte skap er problemløseren som effektiviserer, kvalitetssikrer og forenkler arbeidsdagen i alle typer prosjekter som involverer vannbåren varme.

Klappet og klart

Canes har utviklet en ny type prefabrikerte tekniske skap for vannbåren varme og radiatorer. Skapene er nå klare til levering.

- Den viktigste nyheten ved skapene er at de leveres ferdigmontert med komplett teknisk utstyr fra verkstedet vårt før levering. Tidligere måtte du som kunde kjøpe delene separat og montere skapet ferdig selv - nå har vi gjort jobben for deg, sier teknisk selger Lance Horner hos Canes. 

Skapet kan integreres i alle typer prosjekter som innbefatter tappevann og varmeutstyr, som for eksempel nye leiligheter, eneboliger, større kontorbygg, skoler, næringsbygg - nær sagt alt av nye bygg. Målgruppen er først og fremst rørleggeren, men Canes ønsker i økende grad å være en problemløser for entreprenør- og rørleggerbedrifter i bransjen.


Lance Horner, Canes AS

Møter stort behov i markedet

Canes består stort sett av ingeniører og rørleggere som har spesialisert seg på vannbåren varme gjennom en årrekke. Skapet ble utviklet som et svar på kjente, aktuelle utfordringer i rørleggerens hverdag, og sikrer at jobben kan utføres på en mest mulig praktisk, tidseffektiv og forutsigbar måte.

- Etterspørselen har vært der og vi har sett behovet for prefabrikerte skap hos våre kunder. Tidspress og mangel på arbeidskraft er en utfordring for mange. Med skapet sparer du mye tid og er sikret mot installasjons- og monteringsfeil siden vi har ansvar for alt inni skapet. Det leveres trykktestet og grundig kvalitetssikret. Vi er stolte over å ha funnet løsningen på rørleggerens oppgaver, som ofte oppfattes som en utfordring i arbeidshverdagen. Samtidig er løsningen rimelig og holder topp kvalitet, sier Lance.

Prefabrikerte skap lettet jobben i stort boligprosjekt

Canes har fått gode tilbakemeldinger på de prefabrikerte skapene fra kunder og aktører i bransjen. Holtefjell VVS tok nylig i bruk skapene i det store boligprosjektet Elvehagen i Asker, som består av 40 nye leiligheter.

- Erfaringen vår er at gutta har tatt det godt i mot og har opplevd at det effektiviserer hverdagen. Vi har stramme tidsfrister på alle våre prosjekter. Det gjør at vi er nødt til å effektivisere produksjonen. Etter å ha hatt et godt samarbeid med Canes gjennom 10 år, valgte vi deres løsning med henblikk på at vi ville bli bedre på gjennomføring av skapmontering. Samtidig var de også best på pris og levering. På disse prefabrikerte skapene er alle komponentene tilpasset våre systemer. Det gjør monteringen enklere på byggeplassen, forteller daglig leder Øivind Syvertsen i Holtefjell VVS.

Frigjør tid, energi og kostnader

På byggeplassen medfører tidsbruk på montering ofte høyere kostnader enn materialene i seg selv. Det å bruke tiden på å sette sammen deler. Svinn på arbeidsplassen og manglende deler som må oppdrives fra grossist bidrar også til at arbeidshverdagen blir mindre effektiv. Med høyt tidspress og hyppige prosjektendringer som må tas fortløpende, sparer det både tid og energi å få inn et ferdig montert skap. Samtidig gir det trygghet å vite nøyaktig hva som blir skrudd inn i veggen. Et teknisk skap som er kvalitetssikret og prefabrikert på verksted eliminerer risikoen for monteringsfeil. Det frigjør rørleggeren til å konsentrere seg om andre deler av jobben på byggeplassen.

- Vi i Canes oppfatter oss som en samarbeidspartner for rørleggeren. Vi vil bidra til at han får en enklest mulig arbeidshverdag og oppnår gode resultater. Det er viktig for oss å ha en balanse mellom pris, kvalitet og funksjon, som kommer rørleggeren til gode. Derfor benytter vi høyeste kvalitet på elementene som befinner seg inni skapet, sier Lance.

Dokumentasjon

Brosjyre Prefabskap (pdf.)

Om Canes 

Canes AS er en helnorsk leverandør med bunnsolid økonomi, som leverer løsninger innen VVS og Komfortgulv. Med 20 års erfaring og et komplett sortiment tilbyr vi lett tilgjengelig kvalitet, som alltid er på lager. Vi håndterer alt fra prosjektering og skreddersøm til ferdig produkt. Vår visjon er å være rørleggerens og entreprenørens beste samarbeidspartner og problemløser.