Canes dobler bemanningen i vest

Canes dobler bemanningen i vest


Canes AS satser på ytterligere ekspansjon og ansetter to dedikerte selgere med base på Vestlandet. Med de nye medlemmene i Canes-familien kan både nye og eksisterende kunder nyte godt av ytterligere økt kompetanse innen VVS. 

– Vi er veldig godt fornøyde med å få Robert Moland (40) og Erik Bastiansen (44) med på laget. Begge to tilfører Canes mye - både faglig og personlig, og er med på å heve VVS kompetansen i bedriften samt å utvide vårt nedslagsfelt, forteller Sondre Try Aagesen. Han er salgsansvarlig hos Canes.

Sterk på fag

Canes er en nisjebedrift med hovedfokus på VVS og gulv, som utvikler og leverer løsninger direkte fra lager til kunder over hele landet. Vi har god kompetanse og et bredt produktspekter som dekker flere faser i byggeprosessen, og med fokus på varmeløsninger. Med sine erfaringer fra bransjen er de to nyansatte i kjent farvann. 
– Jeg fikk svennebrev som rørlegger tilbake i 1998, og har blant annet jobbet i Nordsjøen. Men de siste 5 årene har jeg drevet for meg selv som rørlegger, forteller Erik Bastiansen, som allerede er godt i gang med å bistå Canes’ kunder. 

 
Også Robert Moland har gledet seg til å tjene nye og eksisterende kunder i Rogaland og Agder. 
– Jeg har 23 års erfaring fra kulde- og varmepumpebransjen, og de siste 12 årene har jeg hatt ulike stillinger i ABK-Qviller AS, hvor vi har solgt varmepumper til både bolig- og næringsbygg. Med min bakgrunn håper jeg å kunne tilføre nyttig kompetanse som kommer kundene og Canes til gode.

Storfornøyd arbeidsgiver

Når Canes skal utvide staben, er det ikke bare det faglige som står i fokus. Kulturen i bedriften er spesielt høyt verdsatt. Det å evne, samt leve og ånde for gode leveranser og støtte både kunder og kollegaer er viktige kriteria. Her har begge kommet gjennom nåløyet med glans. 
– De har glidd rett inn i Canes-kulturen vår. Og det er viktig for oss. Vi er stolte og privilegerte som har fått disse to med på laget. De vil utfylle våre eksisterende avdelinger på Vestlandet på en veldig god måte. Med Moland og Bastiansen på laget ser vi frem til en kompetanseheving på VVS og mer fokus på de gode løsningene Canes kan tilby sine kunder, avslutter Try Aagesen.