VVS Prefab og Canes går sammen for å styrke posisjon

VVS Prefab og Canes går sammen for å styrke posisjon


Bjerkreim/ Drammen, 3. juni 2021. Etter en betydelig økning i forespørsler og salg av prefabrikkerte VVS-løsninger, har Canes kjøpt seg inn med 50% i VVS Prefab. Begge selskaper har over tid sett etter mulige samarbeidspartner, for best å kunne dekke nye og eksisterende kunders behov. Samarbeidet skal sikre kvalitetsleveranser til markedet i tiden som kommer. 

– På grunn av den økte mengden av etterspørsler har vi sett oss om etter en god samarbeidspartner. VVS Prefab er mye større enn oss på prefabrikkering av skap. Derfor flytter vi produksjonen over til dem, mens vi i Canes kan rendyrke vår rolle som importør og direkteleverandør, sier daglig leder i Canes, Erik Try. 

Hestehoder foran resten av prefab-markedet

VVS Prefab holder til i Bjerkreim i Rogaland, og har siden 2014 levert høykvalitetsløsninger til rørleggerbransjen. I dag er de en av de største bedriftene i Norge på prefab av alle typer VVS-skap. 

– VVS Prefab er den bedriften som er lengst frem i utviklingen av slike løsninger i Norge i dag. De er hestehoder foran resten av markedet, sier Try.


Erik Try, Canes

Sterkere posisjon for begge selskap

Både hos Canes og VVS Prefab er det stor glede over at de to selskapene knyttes tettere sammen. Daglig leder ved VVS Prefab, Per Varhaug, mener det vil generere ytterligere vekst, og styrke deres posisjon i Norge videre. 

– Istedenfor å være konkurrenter, vil vi nå forsterke hverandre, vokse og ta markedsandeler i VVS-segmentet ved å være i stand til å levere et komplett kvalitetstilbud. Vi gleder oss til å knytte virksomhetene tettere, da vi har stor tro på synergiene dette vil gi oss og kunder i fremtiden. VVS Prefab vil fremdeles stå på egne bein, men en styrket salgsorganisasjon vil gi en økt effekt samt legge grunnlag for videre vekst, sier han. 


Per Varhaug, VVS Prefab

Om Canes AS

Canes AS er en helnorsk leverandør som leverer løsninger innen VVS – som blant annet vannbåren gulvvarme, varmeavgivere og tappevann. Med over 20 års erfaring og et komplett sortiment tilbyr vi lett tilgjengelig kvalitet, som alltid er på lager. Vi håndterer alt fra prosjektering og skreddersøm til ferdig produkt. Vår visjon er å være rørleggerens beste samarbeidspartner og problemløser. Canes har 41 ansatte og hadde en omsetning på 165 millioner i 2020, med et solid positivt resultat.

Om VVS Prefab AS

VS Prefab AS leverer prefabrikkerte fordelerskap, sentraler og rørgater til det norske markedet. Selskapet ble startet i 2014, og har eiere og ansatte som sitter på en unik kompetanse innen design, produktforståelse, markeds- og produksjonskunnskap.
I dag består VVS Prefab av 31 ansatte, og hadde en omsetning på 63 millioner kroner i 2020 med et solid positivt resultat.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Erik Try, daglig leder, Canes
erik@canes.no
Tlf 913 32 250

Per Varhaug, daglig leder, VVS Prefab 
pv@vvsprefab.no
Tlf 905 99 363