Flyttet hjem til der det startet

Flyttet hjem til der det startet


Canes AS ble opprinnelig stiftet i Drammen. Etter mange år med hovedkontor i Moss, har de endelig flyttet hjem igjen – 22 år etter oppstarten!

De er markedsledende leverandør innen vannbåren varme og komfortgulv, og er nok et kjent navn for de fleste rørleggere.

Drammensbedriften har i dag 41 ansatte og hadde i fjor en omsetning på 164 millioner, med et solid positivt resultat.
Nå har de akkurat flyttet inn i sitt nye hovedkontor på Eikringen sør for Drammen, der de i tillegg til nye kontorer har et lager på hele 4900 kvadratmeter.

Sondre Try Aagesen er salgsansvarlig i Canes, og kunne ikke vært mer fornøyd med å endelig komme på plass i nye lokaler.
– Mitt kontor ble ferdig malt for bare en uke siden, så vi har akkurat kommet oss på plass, sier Sondre.

Perfekt hovedkontor

Canes lette lenge etter perfekte lokaler, noe som viste seg å være enklere sagt enn gjort.

– Det var ikke så lett å finne, rett og slett, sier Sondre, som forklarer at de måtte bruke tid og penger på renovering og tilbygg for å få det akkurat slik de ville.

De tok over et bygg fra 2008, der de umiddelbart begynte å modernisere kontorfasilitetene. I tillegg har de bygget på 650 kvadratmeter.

– Når vi først fant dette bygget i Drammen, så var det veldig nærliggende å flytte dit. Vi synes det er gøy å kunne være lokalisert i byen vår, sier Sondre.

Foruten det tidligere hovedkontoret i Moss, har også et gammelt avdelingskontor og lager i Nittedal og Lier blitt flyttet til de nye lokalene i Drammen. Canes har også etablerte salgsapparat i Nord- og Vest-Norge.

Canes AS

  • Etablert i Drammen i 1999 og norskeid.
  • Hovedfokus på VVS og gulvløsninger, som utvikler og leverer direkte fra eget lager til kunder over hele landet. God kompetanse og et bredt produktspekter som dekker flere faser i byggeprosessen, og med fokus på varmeløsninger.
  • Tidligere hovedkontor i Moss samt avdelingskontor og lager i Lier og Nittedal har blitt flyttet hjem til Drammen. Her skal alt samles under ett tak: lager, logistikk, salg, administrasjon og prosjektering.
  • Produktområdene er gulvvarme, varmeavgivere og radiatorer, vannbehandling, tappevann, trinnlyd, multipress, kulvert, snøsmelting og radonsikring.

Bra for alle

Sondre Try Aagesen påpeker at flyttingen ikke vil påvirke nåværende kunder som er basert i "Østfold".

– Vi har god logistikk og alle varer på lager, så de kundene som er i Østfold-området blir ikke skadelidende av den grunn. Det er ingen forskjell på å levere fra Drammen enn fra Moss, forklarer Sondre.

Tvert imot forteller han at flyttingen vil være positivt både for kunden og for de ansatte selv. Endelig får de samlet alle avdelinger under ett og samme tak!

– Det har faktisk veldig mye å si for oss. Vi får samlet alle funksjoner på ett sted. Det gjør at vi jobber mer samordnet, og miljømessig er det mye mer hyggelig å kunne sitte sammen på ett sted, mener Sondre.


KOMPLETT LEVERANDØR: Canes er blant landets ledende leverandører av løsninger innen vannbåren varme, VVS og komfortgulv. Erlend Langerud laster opp en kveil med kulvertrør på det nye lageret.

Lokal tilhørighet

Canes er en bedrift i sterk vekst, og de har stort fokus på å ha alle produkter lagerført. De planlegger derfor å bygge et helt nytt tilbygg på 1000 kvadratmeter i nær fremtid.

Det at Canes satser lokalt er noe Sondre Try Aagesen er veldig stolt av.

– Mens noen bygger lagrene sine ut av landet, så bygger vi opp og utvider i Norge. Vi har et komplett varesortiment innenfor de produktområdene vi tilbyr, og leverer disse direkte til våre kunder, sier Sondre.


ALT PÅ ETT STED: Canes har nå samlet både lager, logistikk, prosjektering, salg og administrasjon under samme tak i Drammen. Jan Roger Skomakerstuen jobber med tilbudsberegning og backoffice.

Helnorsk herlighet

Canes AS er en helnorsk bedrift, og er blant landets ledende leverandører av varmeløsninger innenfor vannbåren varme, VVS og komfortgulv.

– Vi er den eneste norskeide leverandøren blant våre konkurrenter i denne størrelsen. Det er vi litt stolte av, forteller Sondre Try Aagesen.

Canes håndterer alt fra prosjektering og skreddersøm til ferdig produkt. Deres visjon er å være rørleggerens og entreprenørens beste samarbeidspartner og problemløser.

– Vi har mange ansatte som har jobbet enten som rørleggere eller har annen byggteknisk bakgrunn, så kundene våre forholder seg til dyktige ansatte med høy kompetanse, sier Sondre.

Canes er kjent for å gi det lille ekstra og å finne gode løsninger for å gjøre det enkelt for kundene sine. Vi skal alltid være noe mer enn bare en leverandør. Når du samarbeider med oss får du en lagspiller som er med deg hele veien i prosjektet, avslutter Sondre Try Aagesen.