Canes med leveringsgaranti på prestisjeprosjekt i Kautokeino

Canes med leveringsgaranti på prestisjeprosjekt i Kautokeino


Når Peab Bjørn Bygg nylig satte spaden i jorden for å reise en ny barne- og ungdomsskole i Kautokeino, ble Canes med på laget. De sørger for gulvvarme og radiatorer i det nye praktbygget. 
– Vi kjenner rett og slett på en stolthet. Det er stort når vi i Canes klarer å lande en avtale med en ny kunde på denne størrelsen. Dette er jo helt klart et prestisjeprosjekt både for de involverte og byen, og vi får være med. Skolen som skal bygges er i stor grad i massivtre, og vil bli et fantastisk signalbygg i Kautokeino, sier John-Are Hestnes. Han er Canes’ distriktsansvarlig for VVS i Nord-Norge.
(Illustrasjoner: Ola Roald Arkitektur)

Nytt praktbygg

Skolen, som også innbefatter skolebygg for alle barne- og ungdomstrinn, i tillegg til idrettshall og svømmehall, er tegnet av arkitekt Ola Roald Arkitektur, og har Peab Bjørn Bygg som entreprenør. Det er Alt’a Rør som har signert avtale med Canes om å levere vannbåren gulvvarme og radiatorer til skolebygget, som skal stå ferdig i 2022. 

– Vi skal sørge for at elevene på Kautokeino skole får det beste inneklima de kan få. Canes leverer et topp moderne system for gulvvarme, i kombinasjon med radiatorløsninger. Det er ofte svært kaldt vinterstid i dette området, med temperaturer ned til 40 minus. Og for å unngå fare for kaldras fra vinduene, i tillegg til å sørge for et behagelig inneklima for skolens elever og ansatte, falt løsningen på kombinasjonen med vannbåren gulvvarme og radiatorer, forklarer John-Are. 

(Illustrasjon: Ola Roald Arkitektur)

God service, pris og leveringsgaranti     

Det er Alt'a Rør AS som er ansvarlig rørlegger på byggingen av Kautokeino skole, og daglig leder Kenneth Heggeli hadde klare forventninger for underleverandøren som skulle stå for vannbåren gulvvarme og radiatorer til prosjektet. Det var forventninger Canes kunne levere på.  

– Canes er først og fremst leveringsdyktig, og de har et solid lager i Norge. Det vet vi fra erfaring. Og det er særdeles viktig på et prosjekt som dette. De er også svært konkurransedyktig på pris. Jeg opplever i tillegg at vi har en god og tett dialog med våre kontaktperson i Canes, forklarer Heggeli, og legger til.

– Jeg synes de fremstår som faglig sterke på sitt felt. Under byggeprosessen av Kautokeino skole har de levert raskt og smertefritt. Fra vi kontrakterte dem til vi satt med ferdige tegninger med gulvvarmekurser gikk det bare et par dager, forteller Kenneth Heggeli i Alt'a Rør AS.

Signert med leveringsgaranti

John-Are kjenner seg igjen i dialog og prosessen. 

– Det var vel det første spørsmålet vi fikk. Kan dere faktisk levere? Og det kan vi. Canes har et solid varelager i Norge, og en god dialog med våre produsenter og underleverandører. Vi kan garantere å levere rette produkter til rett tid, noe som faktisk er svært utfordrende for mange aktører i disse tider. Slik situasjonen i verden har vært, og er, både rundt råvaremangel og rundt frakt, er det mange som sliter med å skaffe nok og riktige produkter. Det gjør ikke vi, forklarer han.

Canes - et trygt valg 

I tillegg til sikker levering og konkurransedyktige priser, har Canes et stort fokus på høy kompetanse, tilstedeværelse og personlig service. Derfor mener John-Are at flere aktører med lignende prosjekter burde se sitt snitt til å benytte seg av Canes’ tjenester. 

– I Canes blør vi for drakta, for å si det sånn, og gjør alt for å gi en hjelpende hånd til kundene våre. Vi kan bidra med prosjektering, dialog med konsulentene som rørleggeren har leid inn, og finner de beste løsningene slik at sluttresultatet blir optimalt. Vi kan bidra til at rørleggerne får en god avkastning på innsatsen som legges ned, forklarer John-Are. 

Skiller seg fra andre innen gulvvarme

Den siste tiden har det vært stadig økende aktivitet hos Canes, med flere fusjoner og ansettelser. Og John-Are tror også at de har enda et par trumfkort i bedriften. 

– Vi er 100 % norskeid, vi bygger opp varelager i Norge, i stedet for å bygge ned, og vi er dyktige til å tilpasse oss markedet. Etter hvert som produktutviklingen på gulv- og varmeløsninger utvikler seg, er vi raskt på ballen for å alltid levere det beste av det siste, avslutter han. 

 John-Are Hestnes, Canes’ distriktsansvarlig for VVS i Nord-Norge 

Canes på Nordnorske VVS-dager

7.-10. oktober arrangeres Nordnorske VVS-dager i Svolvær. Canes kommer på messa for å vise frem både kjente og nye produkter. Her blir det stilt ut gulvvarme, tappevann, prefab, trinnlydsløsninger med mer.