Canes får nytt avdelingskontor i Tromsø

Canes får nytt avdelingskontor i Tromsø


Canes har åpnet nytt avdelingskontor, lager og showroom i Tromsø. Som leverandør av VVS og komfortgulv vil Canes nå kunne tilby kortere leveringstid, personlig service og en sterkere tilstedeværelse på byggeplasser i regionen. 

Canes AS opplever en voldsom vekst over hele landet, og i nord har etterspørselen etter en totalleverandør rett i nærheten vært stor. Canes svarer på dette med et nytt avdelingskontor i Tromsø. Med den nye tilstedeværelsen vil både nye og eksisterende kunder i regionen nyte godt av ytterligere økt kompetanse innen komplette VVS-løsninger. 

Økt kompetanse i et spennende område

– For to år siden ansatte vi to personer i Nord-Norge, og har nå ansatt en til, forteller Ottar Gohli, Distriktssjef nord i Canes. 

Med et nytt kontor og enorm vekst, er det ingen hemmelighet at Canes regner med å bli langt flere på Tromsø-kontoret i fremtiden. Canes har gjort en bevisst strategisk satsning i dette området, og har kapret store markedsandeler innen hele produktsortimentet. 

– Et nytt kontor med god plass gjør at vi også er rigget slik at Canes sine spesialister fra hele landet kan være på plass og bidra når kundene trenger vår spisskompetanse. Det gjør at nye og eksisterende kunder kan forvente enda bedre oppfølging også i nord. Skal du selge i Nord-Norge må du ha de beste folka på plass lokalt. Kundene våre forventer mye av oss, og derfor skal vi være tett på prosjektene og følge opp på byggeplassen, sier han. 


John-Are Hestnes, Ottar Gohli og Ronny Engan representerer Canes i Nord.

Enda kortere ledetid i nord

Canes sine kunder har klare forventninger til rask og effektiv service. En tilstedeværelse i nord betyr kortere ledetid for alle nye og eksisterende kunder. Det nye kontoret ligger vegg i vegg med en budbilsentral som har daglige avganger til hele Nord-Norge. 

– Det er lange avstander i landet vårt, men nå kan vi levere varer over natten for en rimelig penge. Vi forventer at den store veksten fortsetter nå som vi har fått på plass eget lager. 

Showroom og nytt lager gir kundene bedre service

Det nye kontoret stiller med showroom, som gir hele regionen tilgang til å bli kjent med produktene Canes leverer før man bestiller. 

– Et showroom blir noe helt annet enn å se ting i en brosjyre eller få det beskrevet på en skjerm. Vi vet hvor viktig det er for rørleggere å kunne ta på ting og plukke det de trenger. Med en lokal tilstedeværelse i Tromsø, vil kundene våre kunne komme innom og få den gode servicen Canes er kjent for, sier Gohli. 

Prefabrikkerte løsninger

Canes lagerfører flere prefabrikkerte løsninger i sitt 500 kvadratmeter store lager i Tromsø. Deriblant Unopax, som kombinerer innbyggingssisternen til toalettet med hele vann- og varmefordelingen til boligen i en vanntett skapløsning. 

– Vi ser at rørleggere sliter med å få tak i nok folk til å gjøre jobben. Med prefabrikkerte moduler kan kundene våre ta på seg større jobber og bruke mindre tid på montering og installasjon, sier Ottar Gohli.