Canes Holding AS kjøper opp VVS Prefab AS og endrer selskapsnavn til Canes Prefab AS

Canes Holding AS kjøper opp VVS Prefab AS og endrer selskapsnavn til Canes Prefab AS


Drammen, 1. juni 2023 – Canes Holding AS kunngjør i dag oppkjøpet av VVS Prefab AS, et ledende selskap innen prefabrikkering av VVS-løsninger. Canes Prefab AS vil nå være et 100 % eiet søsterselskap av Canes AS.

Canes Prefab AS skal først og fremst sikre arbeidsplasser innen produksjon, bli mer strømlinjeformet sammen med Canes AS samt bli integrert i vår teamkultur. Salgsleder i Canes AS, Sondre Try Aagesen, understreker betydningen av dette oppkjøpet.

«Canes Prefab AS vil være en rendyrket produksjonsbedrift som hovedsakelig vil trygge leveringsdyktigheten av prefabrikkerte løsninger for Canes AS i en tid med kraftig vekst, stor etterspørsel og korte leveringstider på byggeplasser», forteller Try Aagesen. 

Krevende bransje

Daglig leder i Canes AS, Erik Try, som også har vært styreleder i VVS Prefab AS siden 2021, forklarer begrunnelsen bak oppkjøpet.

"I en stadig mer krevende bransje, har det ikke vært lønnsomt å opprettholde to separate selskaper. Vi har sett en økt produksjon av VVS-skap i Bjerkreim (Rogaland), derfor er det naturlig å satse i denne regionen. Ved å bli eneeiere av VVS Prefab AS vil selskapet bli mer konkurransedyktig og skape trygge arbeidsplasser for ansatte. Vi håper også at oppkjøpet vil føre til flere arbeidsplasser i Bjerkreim i fremtiden" sier Erik Try.

Mulighet for synergieffekt

VVS Prefab AS, nå Canes Prefab AS, har siden 2014 levert prefabrikkerte løsninger til rørleggerbransjen og er i dag en av Norges største bedrifter innen prefabrikkering av VVS-skap. Canes AS vil fortsette å styrke posisjonen i markedet og utnytte synergier mellom selskapene.

For kundene vil oppkjøpet bety at alle produkter og tjenester vil bli tilgjengelig under samme paraply. Dette innebærer et enkelt kontaktpunkt og en bestillingsprosess der alt blir ivaretatt. Videre vil felles strategi og verdier mellom Canes AS og Canes Prefab AS sikre en helhetlig kultur og legge grunnlaget for ytterligere synergieffekter.

Tidligere daglig leder i VVS Prefab AS, Per Varhaug, takker for seg og overlater stafettpinnen til Mike Lønne, som vil fortsette å lede selskapet under dets nye navn, Canes Prefab AS. Han tror fremtiden for prefabrikkering bare styrker seg fremover. I dette er det løsninger som dekker kundenes behov og sikrer rask levering til markedet fra en leverandør som kan levere en totalpakke. I dette ligger det en kostnadsbesparing, samt mye spart tid i planlegging og drift.

Canes AS og Canes Prefab AS ser frem til å samarbeide tettere for å skape merverdi for kundene, utnytte markedsmuligheter og styrke deres posisjoner som ledende aktører i VVS-bransjen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Salgsleder, Canes AS
Sondre Try Aagesen
Tlf.: 45 83 11 33
Epost: sondre@canes.no

Daglig leder, Canes Prefab AS
Mike Lønne
Tlf: 46 77 39 04
Epost: ml@vvsprefab.no

Om Canes AS:
Canes AS er en helnorsk leverandør som leverer løsninger innen VVS og komfortgulv. Med over 20 års erfaring og et komplett sortiment tilbyr vi kvalitetsprodukter, som alltid er på lager. Vi håndterer alt fra prosjektering til ferdig skreddersydd produkt. Vår visjon er å være rørleggerens og entreprenørens beste samarbeidspartner og problemløser.

Om Canes Prefab AS (tidligere VVS Prefab AS):
Canes Prefab AS skal være den foretrukne leverandøren av våre produkter i Norge. Vi setter kunden i sentrum slik at vi oppnår kundetilfredshet gjennom god kvalitet, riktig pris, riktig løsning og levert som avtalt.