Nobel Rør velger Canes i prestisjeprosjekt

Nobel Rør velger Canes i prestisjeprosjekt


(Illustrasjon: Stein Hamre Arkitektkontor)

Øyvind Elvestad og Erica Nilsen i Nobel Rør har funnet sin ideelle samarbeidspartner i Canes, og deres tidligere positive erfaringer med selskapet har ført til at de valgte Canes som leverandør også til det prestisjetunge prosjektet Avisgata 5 i Svolvær. Canes har stått for leveransen av både sanitær- og varmeanlegg til prosjektet.

De bryr seg om å skape langsiktige samarbeid

Nobel Rør brukte Canes som leverandør første gang vinteren 2022 og har siden vært svært fornøyd med samarbeidet. Øyvind Elvestad i Nobel Rør sier at dette er fordi Canes er lett tilgjengelige, gode samarbeidspartnere og rådgivere. I tillegg synes han de er flinke til å oppdatere seg på nye systemer og muligheter i markedet, og flinke til å invitere med seg de ansatte i Nobel Rør på kursing og fagdager. «De er utviklende og innovative og de bryr seg om å skape langsiktige samarbeid og gode forhold til kundene.», sier Elvestad om samarbeidet med Canes.

Han forteller videre at Canes hjelper dem med å utføre arbeid med høyere kvalitet, da de sitter på mye kunnskap som de gjerne formidler videre til kundene sine for å hjelpe til der de kan. «Dette hjelper oss med å bli mer profesjonelle, og vi kan sette høyere krav videre til de vi jobber med.», sier Elvestad.


Til høyre: Canes Nord-Norge representant, John Are Hestnes, sammen med gjengen i Nobel Rør.

Vi gjør hverandre gode

Med såpass gode erfaringer med å bruke Canes som leverandør var det et naturlig valg å bruke de som leverandør også under utviklingen av Avisgata 5 i Svolvær. Avisgata 5 var det tidligere hovedkontoret for Lofotposten og har nå blitt totalrenovert for å holde 24 leiligheter i tillegg til en næringsdel. Leilighetene var ferdigstilt juni 2023, mens næringsdelen skal stå ferdig over sommeren 2023.

Nobel Rør står ansvarlig for sanitær, varmeanlegg og sprinkler, hvorav Canes er leverandør på sanitær og varmeanlegg. Også under dette prosjektet har Nobel Rør vært veldig fornøyde med prestasjonen til Canes. Øyvind Elvestad og Erica Nilsen ved Nobel Rør føler at begge parter bidrar der de kan for å hjelpe hverandre. «Vi gjør hverandre gode i arbeidet og samarbeider bra gjennom prosjektet.», forteller Elvestad.

Skolan Safe Avløpssystem

Elvestad trekker frem at de har vært svært fornøyde med rørsystemene fra Canes da de er forutsigbare å drifte og er alt i alt veldig gode produkter. Han forteller at spesielt Skolan Safe systemet er lett å jobbe med, noe som gjør at utførelsen til rørleggerne deres blir enda bedre, i tillegg til at det er positivt for HMS.

Canes’ Skolan Safe er et støydempende avløpssystem laget i polypropylen. Rørene tåler indre og ytre belastninger samt kjemiske påvirkninger og tåler kortvarig belastning av 98 °C og langvarig belastning av 90 °C. Canes tilbyr et komplett og prisgunstig system med rør og deler i dimensjonene 40, 50, 75, 90, 110, 125, 160 og 200 mm. Systemet har også produktsertifisering fra SINTEF og Green Label-merket for miljøvennlige produkter, i tillegg til 10-års garanti. 

Unopax Tappevann

Elvestad gir også uttrykk for stor tilfredshet med bruk av Unopax-skapene fra Canes. De innovative egenskapene til disse skapene har gjort det enklere og mer effektivt å organisere og håndtere rørinstallasjoner. Ved å gi rørleggere som Nobel Rør tilgang til slike innovative løsninger, demonstrerer Canes deres dedikasjon til å støtte sine kunder med verktøy som forbedrer arbeidsprosessene og leveringskvaliteten.

Unopax fordelerskap kombinerer innbyggingssisternen til toalettet med hele vann- og varmefordelingen til boligen i en vanntett skapløsning. Den nye sjaktmodellen inkluderer en løsning for avløpsstamme som bidrar til ytterligere innovasjon og effektivitet i byggeprosjektene. Unopax forenkler monteringen og installeringen av VVS i boliger og passer til de fleste rørsystemer og toalettskåler, samtidig som det er et estetisk designelement på badet. Canes har levert også levert prefabrikert teknisk sentral.

For mer informasjon om Skolan Safe eller Unopax ta kontakt med John Are Hestnes i Canes på mail jah@canes.no, eller les mer om avløpssystemer eller tappevannsystemer på Canes´ sin informasjonsside. Ta gjerne også en titt på produktutvalget i Canes´nettbutikk.