Eriksen & Jensen AS og Canes: Suksessfulle Løsninger i Møller Bil Gardermoen Prosjektet

Eriksen & Jensen AS og Canes: Suksessfulle Løsninger i Møller Bil Gardermoen Prosjektet


Eriksen & Jensen AS, en fremtredende aktør innen VVS-tjenester, deler sin positive opplevelse med Canes' produkter og tjenester i det ambisiøse Møller Bil Gardermoen-prosjektet. Dette prosjektet har ikke bare vist seg å være en teknisk utfordring, men også en mulighet til å fremheve bærekraft og effektivitet.

Produktinnovasjon og valg

Eriksen & Jensen AS gir spesielt ros til Canes for deres støysvake avløpssystem Skolan Safe, Volcano varmluftsvifter, kulvertrør, og snøsmelt/gatevarme. Deres valg av tappevannsystemet Easy-fix for Møller Bil Gardermoen-prosjektet ble motivert av både pris og vannsikkerhet. Anlegget har blitt trykktestet og igangkjørt, helt uten problemer og i tråd med forventningene. Gjennom denne prosessen har Easy-fix systemet bevist sin pålitelighet.

Samarbeidet med Canes

Eriksen & Jensen AS understreker det utmerkede samarbeidet med Canes’ representant. Prosjektleder hos Eriksen & Jensen, Stian Sandtorv, utdyper: «Det er den gode servicen, den løsningsorienterte tilnærmingen og hjelpsomheten som er blitt tilbudt som gjør at Canes skiller seg ut fra konkurrentene». Videre forteller han at faktorer som et bredt sortiment og konkurransedyktige priser også har spilt inn. 


Prosjektleder hos Eriksen & Jensen, Stian Sandtorv

Møller Bil Gardermoen prosjektet: En bærekraftig milepæl

Møller Bil Gardermoen-prosjektet er et sertifisert Breeam Excellent-prosjekt og Eriksen & Jensen AS hadde ansvaret for leveransen innenfor sanitær, varme, sprinkler, trykkluft, høytrykksanlegg, olje/spylevæskeanlegg og kjøleanlegg. Canes leverte rørsystemer, komponenter og teknisk utstyr for sanitær og varme. 
Sandtorv forteller at «Med tanke på byggets størrelse og Canes’ brede sortiment, var dette en optimal løsning. Med over 14.000 meter gulvvarmerør, tusenvis av meter med kulvertrør og snøsmeltrør, samt rør i rør-systemer, radiatorer og varmluftsvifter, har alt blitt installert uten problemer.»
Bærekraft har alltid vært en prioritet for Eriksen & Jensen AS. I dette prosjektet valgte de å bruke støysvak plast istedenfor støpejernsrør, en beslutning som reflekterer deres forpliktelse til miljøvennlige løsninger.

Konklusjon

Eriksen & Jensen AS' erfaring med Canes i Møller Bil Gardermoen-prosjektet demonstrerer viktigheten av sterke samarbeidspartnere og pålitelige produkter i store prosjekter. Prosjektleder Sandtorv konkluderer med følgende: «Canes’ bidrag har vært avgjørende for den tekniske suksessen og støtten av prosjektets bærekraftige mål. Dette prosjektet fremhever hvor avgjørende det er å velge riktige samarbeidspartnere og materialer for et prosjekts suksess.»

 

Kulvertrør og avløp fra Canes


Fordelerskap fra Canes


Tappevannsystemet Easy-fix fra Canes