Effektivisering av VVS-arbeid med prefabrikkerte skap fra Canes i prosjektet Hangaren på Stjørdal

Effektivisering av VVS-arbeid med prefabrikkerte skap fra Canes i prosjektet Hangaren på Stjørdal


Hangaren på Stjørdal og Canes' rolle som totalleverandør

Canes har trådt inn som en nøkkelspiller i utviklingen av det ambisiøse boligprosjektet Hangaren på Stjørdal. Dette prosjektet, som omfatter 152 leiligheter fordelt på 8 bygg, har satt en ny standard for effektivitet og kvalitet i VVS-arbeid. Olav Nilsen, prosjektleder hos Total Teknisk AS, understreker at samarbeidet med Canes ikke bare har gjort arbeidet lettere, men også bidratt til å redusere feilmarginer betraktelig.

Tidsbesparelser og effektivitet med prefabrikkerte skap

En av de største fordelene ved samarbeidet er Canes' leveranse av prefabrikkerte skap. Disse skapene har vist seg å være en «gamechanger» for prosjektet, spesielt med tanke på de stramme fremdriftsplanene. Nilsen påpeker at disse skapene ikke bare akselererer byggeprosessen, men også garanterer en høyere kvalitetsstandard. Skapene skreddersys etter behov fra kunde basert på hvor det skal plasseres, og sparer mye plass ved at alt er samlet i et skap med fokus på å komprimere innholdet slik at skapet kan være så lite som mulig.

Samarbeidet med Canes har forenklet arbeidet for Total Teknisk betydelig, mye takket være Canes’ mann i Trøndelag, Frode Haagensen. Nilsen sier: «Det er lett å få rask hjelp dersom behovet melder seg og vi slipper å mase».


Olav Nilsen, prosjektleder hos Total Teknisk AS med Canes’ mann i Trøndelag, Frode Haagensen

Canes' bidrag og kundetilfredshet

Canes er ansvarlig for levering av gulvvarme og sanitær til Hangaren, og prosjektleder Nilsen roser deres pålitelige levering og effektivitet. Han understreker viktigheten av den tette kommunikasjonen og oppfølgingen, noe som har vært viktig for å unngå forsinkelser i prosjektet.
Til slutt understreker han at den raske mottakelsen av nye tegninger ved endringer i planløsninger har gjort deres arbeid betydelig lettere.

Skreddersydde løsninger og tekniske sentraler

Canes tilbyr et bredt spekter av prefabrikkerte skapløsninger, tilpasset kundens spesifikke behov og krav. Skapene kommer monteringsklare, noe som sikrer optimal planlegging og reduserer installasjonstiden betydelig. I tillegg tilbyr Canes tekniske sentraler for varme- og kjøleanlegg, samt tappevannsentraler. Disse løsningene kommer også med 3D-tegninger for produksjonsgrunnlag, som sikrer minimale marginer for feilproduksjon.

Oppsummering og invitasjon til samarbeid

Canes' rolle i prosjektet Hangaren på Stjørdal har ikke bare demonstrert effektiviteten av prefabrikkerte skapløsninger, men også satt standarden for samarbeid i byggebransjen. For rørleggere og andre fagfolk i bransjen, representerer Canes en pålitelig partner som kan bidra til å forenkle og effektivisere arbeidsprosessen. Canes inviterer alle interesserte til å ta kontakt for å diskutere fremtidige prosjekter og finne optimale løsninger tilpasset deres behov.

Ta også gjerne en nærmere titt på Canes’ utvalg av prefabrikkerte skap.


Anleggsleder Vegard Storseth hos Total Teknisk