Canes fusjonerer med RM Industri

Canes fusjonerer med RM Industri


Pressemelding: Lier, 12. August 2020. Canes AS utvider porteføljen gjennom sin fusjon med RM Industri. Siden oppstarten i 2012 har RM Industri utviklet seg til å bli ledende i Norge innenfor testing, utvikling og import av spesialtilpassede radonrelaterte systemer for det norske markedet.

– Gjennom partnerskapet mellom Canes AS og RM Industri blir vi en viktigere aktør for våre kunder. Vi får ytterligere en utvidelse av vår produktportefølje, og kan som leverandør dekke enda flere behov hos våre kunder. 
– Vi tror også at de nordiske tilpassede radonløsninger kan gi oss et betydelig mersalg samt mange gode synergier innen salg, markedsføring og lager, i og med at vi allerede er en godt etablert aktør på gulvløsninger. RM Industrier og deres løsninger innen radonsikringer passer derfor svært godt inn i det eksisterende produktspekteret, sier daglig leder i Canes AS, Erik Try.

Entusiastisk partner

– Vi i RM Industri har de siste to, tre årene sett etter en passende partner. Da vi kom i kontakt med nøkkelpersoner i Canes-systemet via bransjen, merket vi raskt at her var det en gjeng med høyt kompetente mennesker, stort engasjement og mye erfaring - både blant ansatte og i ledelsen, forteller Christoffer Berggren-Raanæs, daglig leder i RM Industri.
– Det at Canes har et godt utbygd nettverk og et godt og innarbeidet salgsapparat gjorde også sitt til at vi fant ut at dette var en viktig og riktig samarbeidspartner. Det var snakk om å finne en aktør hvor vi kunne få gode synergier og sammen kunne løfte oss som aktører i bransjen. At kjemien oss imellom var på plass fra først stund var også en utslagsgivende faktor. Dette er virkelig mennesker som brenner for det de gjør, fortsetter Berggren-Raanæs. 

Christoffer Berggren-Raanæs vil gå inn som en del av styregruppen i Canes, samtidig som han vil fungere som spesialist innen leveranser relatert til radonsikring.  

Om RM Industri

Siden oppstarten i 2012 har RM Industri blitt en ledende spesialist innen radonsikringsrelaterte og spesialtilpassede produkter myntet på det nordiske markedet og dets til tider krevende klima. Med en stabil årlig økning på rundt 20 %, ligger omsetningen på rundt 15 millioner kroner før fusjonen med Canes AS.

Om Canes AS

Canes AS er en helnorsk leverandør med bunnsolid økonomi, som leverer løsninger innen VVS og komfortgulv. Med 20 års erfaring og et komplett sortiment tilbyr vi lett tilgjengelig kvalitet, som alltid er på lager. Vi håndterer alt fra prosjektering og skreddersøm til ferdig produkt. Vår visjon er å være rørleggerens og entreprenørens beste samarbeidspartner og problemløser.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Erik Try, Daglig leder Canes AS
erik@canes.no
Tlf. 91 33 22 50

Christoffer Berggren-Raanæs, Daglig leder RM Industri AS
christoffer@canes.no
Tlt. 45 81 20 84