Canes satser i nord

Canes satser i nord


Lier, 3. September 2020. Canes AS satser på ytterligere ekspansjon og ansetter to dedikerte selgere i Bodø og Tromsø som skal ha fokus på kvalitetssikrede leveranser innen VVS, radonsikring og komfortgulv til utbyggere i de nordlige landsdelene.

– Canes er en nisjebedrift med hovedfokus på VVS og gulv, som utvikler og leverer løsninger direkte fra lager til kunde. Vi har høy kompetanse og et bredt produktsortiment
som dekker mange områder i en byggeprosess der fokus er varmeløsninger. Alle våre produkter er lagerførte, og har dermed kort leveringstid. Med disse to nyansettelsene vil vi kunne tilby både nye og eksisterende kunder en tett og faglig god oppfølging også nord i landet, forteller Sondre Try Aagesen i Canes. 

Høye forventninger 

For Canes er nærhet til kundene et viktig stikkord, og det ligger store forventninger til hva Ottar Gohli fra Tromsø og John-Are Hestnes fra Bodø skal kunne bidra med inn i Canes-systemet. 

– John-Are og Ottar har vi håndplukket fordi de er eksepsjonelt gode på kundekontakt og tar med seg en både faglig tyngde og et godt utbygd kontaktnett i området. De besitter ulike kompetanser på hvert sitt felt, og vil utfylle hverandre på en veldig god måte. Her er det mange fordeler for alle parter, forteller Sondre. 

To som gleder seg

Både Gohli og Hestnes er svært fornøyd med de nye utfordringene som ligger foran dem. 
– Jeg har gledet meg til å ta fatt på oppgavene. Bare på den korte tiden jeg har vært her føler jeg at jeg er blitt veldig godt mottatt i hele Canes-systemet. Og kanskje også fått bevist at jeg er rett mann til jobben. Dette gir jo en veldig god mulighet for Canes til å vokse ytterligere i Nord, forteller John-Are Hestnes, som kommer fra stilling som regionsansvarlig for Nord-Norge i ABK-Qviller.  

Hans nyansatte kollega Ottar Gohli er enig.
– Dette er veldig spennende, og jeg gleder meg til å komme i gang. Canes leverer jo allerede stort innen VVS i nordområdene, men produktsortimentet er så mye bredere, med både trinnlyd-systemer og radonsikring. Så potensialet er stort, sier Ottar Gohli. 

Han har lang erfaring, både som murer, men også innen styre- og organisasjonsarbeid. 
– Jeg har drevet eget murerfirma i 12 år og kjenner bransjen fra den siden også. I tillegg har jeg hatt nasjonale styreverv og vært med organisasjonsarbeid innen murerfaget. Det siste halvannet året jobbet jeg som distriktssjef for Weber i Nordland, Troms og Finnmark. Men nå ser jeg frem til å få jobbe sammen med de dyktige folkene i Canes, avslutter han.