Samarbeid mellom Canes og UNOPAX

Samarbeid mellom Canes og UNOPAX


Drammen, 13.09.2021. UNOPAX AS er produsent av en serie fordelerskap som kombinerer innbygningssisternen til toalettet med en skapløsning for hele vann- og varmefordelingen til boligen. Bedriften er relativt ung og har en bratt vekstkurve.

Canes AS, som er en velkjent leverandør av løsninger innen VVS og komfortgulv, leverer nå teknikken til disse skapløsningene og lagerfører dessuten de forskjellige modellene fra UNOPAX på Canes’ nye hovedlager i Drammen.

-Med dette samarbeidet, kan vi tilby både en veldokumentert teknikk og raske leveranser, forteller Thomas Ellingsen i Canes. -Den tekniske installasjonen kan selvfølgelig leveres som en prefabrikkert modul, legger han til.

Daglig leder i UNOPAX, Ronny Holm, forteller at UNOPAX sikrer en vanntett skapløsning hvor kun en elegant glassfront er synlig. - Glasset lagerføres i hvit og sort farge, men kan også bestilles etter ønske, tilføyer han. 
-I tillegg til å være en pen og praktisk løsning, vil totalregnskapet komme gunstig ut. Installasjonen skjer på en ryddig, enkel og effektiv måte. Teknisk forskrift oppfylles, og man har full tilgang til sisternen, fortsetter Holm.

 Skal man i gang med et boligprosjekt, vil jeg anbefale å ta kontakt med oss i Canes for en unik og fordelaktig løsning, avslutter Ellingsen.

Dokumentasjon

Brosjyren Canes UNOPAX (pdf.)  

Handle UNOPAX i nettbutikken 

Om Canes AS

Canes AS er en helnorsk leverandør som leverer løsninger innen VVS, radonsikring og komfortgulv. Med over 20 års erfaring og et komplett sortiment, tilbyr vi lett tilgjengelig kvalitet, som alltid er på lager. Vi håndterer alt fra prosjektering og skreddersøm til ferdig produkt. Vår visjon er å være rørleggerens og entreprenørens beste samarbeidspartner og problemløser.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Canes AS
v/Thomas Ellingsen
Mob. 31 01 28 36
E-post: te@canes.no